ZEKA PLUS LOYALTY KARTICA

ZEKA PLUS LOYALTY KARTICA

5,00 KM

Ukupno proizvoda: 0
Ukupno: 0,00 KM


Zeka plus Loyalty kartica

ZEKA plus loyalty

Program je namijenjen svim našim vjernim kupcima. 

ZEKA plus potrošačke kartice namijenjene su svim fizičkim licima starijim od 18 godina.

Program je osmišljen na način da kupac ostvaruje popust od 5% na cjelokupan asortiman (osim proizvoda koji su već sniženi), a istovremeno sakuplja BONUS bodove na ostvareni iznos.

Način sakupljanja BONUS bodova: 1,00 KM vrijedi 1 bod.

Prilikom korištenja BONUS bodova, 50 bodova vrijedi 1,00 KM.

Primjer (za potrošenih 100 KM dobijete 100 bodova, 100 bodova = 2,00 KM na Vašem računu)

Bodove je potrebno iskoristiti do kraja kalendarske godine, a iste možete kombinovati prilikom plaćanja (bodovi + gotovina, bodovi + bankovna kartica). Mogućnost plaćanja bodovima dostupna je isključivo u našim fizičkim baucentrima, a na webshopu, nažalost, ta opcija trenutno nije podržana. 

BONUS bodove ostvarujete pri svakoj kupovini u svim poslovnicama Zeka-Comerc, bez obzira na način plaćanja (gotovina ili bankovna kartica). Isto vrijedi i za kupovinu u vrijeme akcija, sniženja, rasprodaja i svih drugih akcijskih aktivnosti. 

Evidenciju o ostvarenim BONUS bodovima možete provjeriti u svakom trenutku na bilo kojem POS terminalu u našim poslovnicama. Popust i sakupljanje bodova ne odnosi se na cigarete, alkoholna i bezalkoholna pića. Na prehranu i gorivo nema popusta, ali se bodovi sakupljaju. Na građevinski materijal osnovni popust je 3% + sakupljanje bodova. 

Reklamacija proizvoda: 

Slučaj 1: Kupac je kupio proizvod, platio ga bodovima i želi povrat novca. U tom slučaju kupcu se vraća novac, a bodovi se automatski umanjuju za reklamirani iznos. 

Slučaj 2: Ukoliko kupac želi povrat novca, a saldo bodova mu je 0 (u međuvremenu ih je potrošio), u tom slučaju se opet vraća novac, ali se iznos umanjuje za bodove koji su ostvareni na reklamirani proizvod.

Slučaj 3: Kupac želi zamjenu za drugi proizvod. U tom slučaju reklamira se proizvod koji se vraća, a broj bodova se automatski umanjuje za iznos tog proizvoda. Kupac dobiva bodove koji odgovaraju iznosu novog proizvoda kada kupi novi proizvod. 

Pravilnik:

Član 1

Zeka-Comerc d.o.o. Gračanica (u daljem tekstu - Izdavatelj) ovim Pravilnikom uređuje način izdavanja i upotrebe ZEKA plus kartice. 

Član 2

Potrošačku karticu ZEKA plus može dobiti svako punoljetno fizičko lice. 

Član 3

Nakon popunjavanja neophodnih ličnih podataka kupca, izdavatelj će odmah izdati karticu na licu mjesta, a ista se može odmah početi koristiti i vrijedi 12 mjeseci. Cijena kartice je 5,00 KM, a produženje nakon isteka košta 2,00 KM. Kupovinom loyalty kartice na webshopu isporuka je 3-5 radnih dana na adresu kupca. 

Član 4

Prilikom plaćanja, kupac će trgovcu pokazati ZEKA plus karticu koja će se registrirati na POS terminalu. Registracijom kartice, trgovac i korisnik imaju uvid u broj sakupljenih bodova koji korisniku omogućava ostvarivanje pogodnosti. Bodovi se mogu dobiti samo neposredno prilikom kupovine. Naknadni upis nije moguć. 

Član 5

Prilikom plaćanja, kupac će zatražiti od trgovca korištenje sakupljenih BONUS bodova. Iskorišteni bodovi automatski se skidaju s bodovnog stanja korisnika. Korištenje sakupljenih bodova ne donosi nove bodove. 

Član 6

ZEKA plus karticu može koristiti samo njen korisnik, osoba na čije ime je kartica izdata. Gubitak ili krađu kartice korisnik mora odmah prijaviti izdavatelju lično, putem telefona ili na adresu izdavatelja. Svu eventualnu štetu koja nastane kao posljedica gubitka ili krađe snosi korisnik. 

Član 7

Izdavatelj zadržava pravo da ukine daljnju upotrebu ZEKA plus kartice i proglasi je nevažećom korisniku koji na bilo koji način krši odredbe ovog pravilnika, bez obrazloženja. Korisnik mora na zahtjev izdavatelja odmah vratiti karticu i podmiriti sve obaveze i eventualne troškove nastale upotrebom kartice. 

Član 8

Izdavatelj može promijeniti opće odredbe za izdavanje i upotrebu kartice. Suštinske promjene načina izdavanja i upotrebe ZEKA plus kartice izdavatelj će javno objaviti. Ako korisnik zadrži karticu nakon obavijesti o promjenama ili dopunama tih odredbi, smatrat će se da je suglasan s njima. 

Član 9

Kupovinom ZEKA plus kartice, kupac se slaže da Zeka-Comerc d.o.o. može koristiti navedene osobne podatke u svrhu poslovanja s karticom, informisanja o novostima u ponudi i aktualnim akcijskim aktivnostima te da će ih čuvati sve do opoziva ove izjave. 

Član 10

Neovlaštena i nezakonita upotreba kartice je kažnjiva.